Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

butternutsoep met seitan

Posted by chairemy op 27 juli 2011

stuk butternut pompoen in blokjes, gaarkoken, pureren, indien nodig iets verdunnen met water.
in een eetlepel ghee bakken: asafoetida, komijn, koriander, aiwan, zwarte komijn, peper. zaadjes heel laten voor een lekkere bite. fijngesneden seitan toevoegen en meebakken. snufje zout, niet teveel, de seitan bevat ook al zout. dit mengsel onderin de thermosfles scheppen, pompoenpuree er bovenop gieten. grote schep verse gesneden koriander en peterselie er op. een heerlijke lunch.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: