Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

slasaus!

Posted by chairemy op 4 juli 2011

als je dit geproefd heb wil je nooit meer zo’n kant/klaar sausje uit een flesje.

met de staafmixer pureren:
pluk sla goed gewassen en uitgeknepen
2 eetlepels griekse yoghurt
1/2 eetlepel appeldiksap
1 eetlepel kokosmelk
halve eetlepel sesamolie
paar blaadjes munt
takje peterselie
snufje zout, snufje peper (of pippali)
kokos toevoegen om het iets steviger te maken (ongeveer 2 eetlepels)
smullen!

vandaag at ik deze saus bij een rodekoolstoofpotje, maar het is vast ook heel lekker op sla.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: