Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

rodekoolstoofpotje

Posted by chairemy op 4 juli 2011

in ghee fruiten: asafoetida,komijn, fenegriek, 5kruidenpoeder. fijngesneden sjalotje er bij, stuk tofu in heel kleine blokjes. fijngesneden rodekool, fijngesneden courgette. zachtjes stoven. twee theelepels tamari er door en een theelepel balsamicoazijn. paar gare aardappels (kliekje van gisteren) in stukjes mee laten warmen.

bij dit stoofpotje at ik sla-saus die zo lekker was dat ie een apart berichtje verdient.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: