Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

meeneemsoep met kikkererwten

Posted by chairemy op 13 juni 2011

als er teveel soeprecepten komen hoor ik het wel he? je ziet dat je eigenlijk alles bij elkaar kunt doen en het is steeds anders lekker. vanochtend een blikje gebruikt, waardoor de soep in een kwartiertje klaar was.

grote wortel koken met paar takjes selderij, eetlepel kerrieblaadjes, asafoetida, peper, komijn en geelwortel. portie gesneden snijbiet toevoegen. half blik kikkererwten laten meewarmen. schepje zout erdoor, niet teveel want in het vocht van de kikkererwten zit ook zout. pureren. klaar.

ik maakte de fout door met teveel water te beginnen, waardoor ik veel te veel soep had. dus ’s middags brood er bij voor een goed gevulde maag en ’s avonds nog een flinke kop gegeten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: