Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

zeekraal met courgette – en pasta met peterselie

Posted by chairemy op 11 juni 2011

pasta gaarkoken, vermengen met 1 tomaat in stukjes, 2 zongedroogde tomaatjes in piepkleine stukjes, veel verse peterselie, beetje zout en peper. lekker olijfolie of wat olie van de tomaatjes er door.
in olijfolie fruiten: teen verse knoflook. toevoegen courgette (de eerste van de tuin!) in kleine blokjes, op laag vuur bakken. handje zeekraal er door, even meegaren. verder niets, die knoflook is genoeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: