Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

aduki/auberginepuree met rijst en sla

Posted by chairemy op 7 juni 2011

de rest van de aubergine van maandag in stukjes fruiten in wat zonnebloemolie, water er bij en gaarsudderen. pureren samen met de rest van de adukiboontjes van maandag. gestoofde aubergine ruikt echt heerlijk, ik vond het wat naar kaneel en balsamico ruiken en dat heb ik er dan ook doorgedaan: mespuntje kaneelpoeder, theelepel balsamicoazijn, snufje peper en zout. klein stukje ui fruiten, de puree meewarmen, veel verse dille van de tuin er door. een prachtige paarse kleur en een heerlijk zachte smaak.
erbij: witte basmatirijst, als het gaar is theelepel ghee en verse selderij en koriander erdoor roeren.
sla van de tuin met komkommer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: