Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

zuurkool met seitan

Posted by chairemy op 6 juni 2011

Een snel gemaakt maaltje: in zonnebloemolie fruiten: komijn, asafoetida, peper, mosterdzaad. toevoegen: stukje komkommer in blokjes, flinke pluk zuurkool iets kleiner gesneden, flinke portie seitan*. 5 minuutjes fruiten en garen op zacht vuur. schep mangochutney er over. klaar.

*seitan is een vleesvervanger die gemaakt is van tarwe. het ziet er ook wat “vlezig” uit. het wordt verkocht in potjes en is houdbaar, altijd handig om in huis te hebben. voedzaam en lekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: