Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

eenvoudige adukibonen

Posted by chairemy op 6 juni 2011

adukibonen weken en gaarkoken met wat geelwortel en asafoetida.
halve aubergine in blokjes, halve rode paprika in blokjes fruiten in zonnebloemolie met komijn en zwarte komijn. peper en zout er bij. deksel op de pan en gaarsmoren (de aubergine laat het vocht daarvoor los). aduki’s er bij, flink veel verse koriander, even meewarmen.

veel sla (van de tuin) wassen en snijden, halve avocado in blokjes er door en een paar zongedroogde tomaatjes in reepjes. adukimengsel op of naast de sla serveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: