Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

verrassende combinaties

Posted by chairemy op 4 juni 2011

Snijbiet wassen, fijnsnijden en in eigen vocht met een theelepel ghee laten slinken en garen. paar eetlepels soja cuisine er door en nog even laten koken. de room kleurt prachtig lichtgroen! halve avocado in stukjes er door scheppen. heerlijk zacht van smaak en van “bite”

erbij: sjalotje, halve rode paprika, stukje komkommer snijden en fruiten in zonnebloemolie. peper, asafoetida, zwarte komijn toevoegen. seitan iets kleiner snijden en meebakken. geen zout er bij, de seitan is van zichzelf al zout genoeg. op het bord een eetlepel mangochutney er over.

grote eters nemen brood er bij, of een flink toetje 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: