Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

alweer een heerlijke mung-soep

Posted by chairemy op 1 juni 2011

mungbonen zijn zo gemakkelijk omdat ze niet hoeven te weken. maar volgende week wil ik de tijd nemen om weer eens andere peulvruchten te maken. vandaag dus mung:
gele mungboontjes koken met stuk courgette, paar wortels, handje sperciebonen. kruiden met veel kerrieblaaadjes, asafoetida, komijn, ajwan, beetje koriander en safraan. kruiden heel laten voor een lekkere bite. beetje zout er bij, de Ayurvedische kunst is om niet te proeven, maar op het gevoel goed te zouten en te kruiden. pureren, scheutje soja cuisine er door. in de thermosfles en ’s middags smullen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: