Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

mungsoep met snijbiet.

Posted by chairemy op 26 mei 2011

gele mungboontjes koken met stukjes groente: 1 wortel, paar snijbonen, stukje prei, halve courgette en een flinke hand vol gesneden snijbiet. even met de staafmixer er door. met de kruiden was ik vandaag gemakkelijk en pakte de kant en klaar potjes van Holisan: mix voor peulvruchten, garam masala en pitta balans. scheutje sojacuisine ook weer, het pakje was toch open.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: