Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

snack van tofu met dip

Posted by chairemy op 17 mei 2011

tofu in dunne plakjes snijden en in een beetje sesamolie langzaam krokant bakken. de kunst: eerst op laag vuur het vocht laten verdampen, dan op iets hoger vuur krokant bakken. (duurt totaal wel een kwartiertje) dipsaus van 1 eetlepel tamari, 1 eetlepel appeldiksap en wat sesamzaad. eventueel de tofuplakjes doormidden snijden voor gemakkelijker dippen. klaar en smullen maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: