Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

rijst met groene asperges

Posted by chairemy op 9 mei 2011

na twee dagen dezelfde soep nu weer veel verse groenten. rijst koken. in een diepe koekenpan in olijfolie fruiten: sjalotje, komijn en asafoetida. toevoegen een stukje courgette in blokjes, een stukje rode paprika in reepjes. groene asperges in stukjes er bij. als die warm zijn deksel op de pan. de groenten garen in het vocht van de courgette. groenten op de rijst en een beetje geraspte jonge kaas er over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: