Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

lekker veel van de tuin

Posted by chairemy op 5 mei 2011

nieuwe aardappeltjes schoonschrobben en koken. lik boter er over met verse kruiden van de tuin: bieslook, selderij, munt.
gelijke delen raapsteel en sla en een paar blaadjes citroenmelisse (ook allemaal van de tuin) goed wassen en fijnsnijden. dressing van een eetlepel lijnzaadolie*, eetlepel appeldiksap, halve eetlepel azijn. versieren met blokjes brandnetelkaas, pompoenpitten en stukjes gedroogde abrikoos.

*lijnzaadolie bevat gezonde vetzuren (de omega’s) en heeft een lekkere nootachtige smaak. niet geschikt om te verwarmen, maar prima in salades.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: