Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

de eerste raapsteeltjes! en de eerste rabarber

Posted by chairemy op 28 april 2011

het droge weer had één groot voordeel: ik kan zelf de eerste raapsteeltjes opeten, geen slakken te zien in de tuin.
nieuwe aardappeltjes gaarkoken en grof prakken met een flinke lik roomboter. peper en zout er bij. gewassen, gesneden raapsteeltjes er door scheppen, even goed doorwarmen. verder niets…..

nou ja, een vers toetje met appel en de eerste rabarber: een grote appel in stukjes, een steel verse rabarber in stukjes, eventjes koken in bodempje water. snufjes kaneel, koriander, vanille, schepje sucanat, likje ghee er door. opeten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: