de eerste raapsteeltjes! en de eerste rabarber
Posted by chairemy op 28 april 2011
het droge weer had één groot voordeel: ik kan zelf de eerste raapsteeltjes opeten, geen slakken te zien in de tuin.
nieuwe aardappeltjes gaarkoken en grof prakken met een flinke lik roomboter. peper en zout er bij. gewassen, gesneden raapsteeltjes er door scheppen, even goed doorwarmen. verder niets…..
nou ja, een vers toetje met appel en de eerste rabarber: een grote appel in stukjes, een steel verse rabarber in stukjes, eventjes koken in bodempje water. snufjes kaneel, koriander, vanille, schepje sucanat, likje ghee er door. opeten!
This entry was posted on 28 april 2011 bij 18:12 and is filed under stamppot, Volkstuin, Zoete hap. Getagged: aardappel, appel, raapsteel, rabarber. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, of trackback from your own site.
Geef een reactie