Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

nieuwe aardappels, tuinboontjes en paneer

Posted by chairemy op 21 april 2011

paneer maken van een halve liter volle melk. (of van meer melk natuurlijk, en de rest later gebruiken).

nieuwe aardappeltjes in de schil gaarkoken. gemengde slablaadjes iets fijner snijden, paar gesneden kalamata olijven er door, aardappels er op. zout, peper en ghee erover.

sjalotje fruiten in ruim olijfolie. asafoetida, komijn, koriander, snufje geelwortel er door. handje verse tuinboontjes erbij. even fruiten, dan een beetje water er door en gaarsmoren. deksel van de pan, water laten verdampen. paneer er door verkruimelen en even bakken. niet te vaak roeren, zodat de paneer een korstje krijgt. bij de aardappels en sla serveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: