Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

pasta met pompoensaus

Posted by chairemy op 19 april 2011

pasta naar keuze gaarkoken.
stukje pompoen en courgette kleinsnijden, fruiten in olijfolie met asafoetida, peper en zout. water toevoegen, gaar sudderen en pureren.
stukje prei en een paar zwarte olijven in stukjes fruiten, puree er bij. beetje (blauwe) kaas erdoor smelten. saus over de pasta scheppen en smullen maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: