Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

witlofsoep met rooktofu

Posted by chairemy op 18 april 2011

twee struikjes witlof en een grote aardappel in stukjes gaarkoken in ruim water en pureren.
in ghee fruiten: komijn, koriander, mosterdzaad, asafoetida, zout, peper, kerriepoeder. rooktofu in heel kleine blokjes toevoegen en even meebakken. bij de puree doen. scheutje soja-cuisine toevoegen en eventueel nog wat water en zout. nog even doorwarmen.

ik heb deze soep meegenomen in een (voorverwarmde) thermosfles naar mn werk en tussen de middag met brood gegeten. de rooksmaak van de tofu was toen lekker doorgetrokken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: