Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

adukiboontjes met frisse groenten

Posted by chairemy op 15 april 2011

adukiboontjes weken en gaarkoken met asafoetida, geelwortel en komijn.
2 stengels bleekselderij, een stukje rode paprika en een half sjalotje fruiten in ghee, samen met komijn en koriander. even laten sudderen met een paar eetlepels water. gare bonen er bij en goed doorwarmen. eetlepel tomatenketchup en wat fijngesneden selderijblad (evt van de bleek-struik) er door.
daarbij een salade van veldsla, waterkers en komkommer, met een dessertlepel lijnzaadolie en een dessertlepel appeldiksap.
brood of rijst er bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: