Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

couscous

Posted by chairemy op 7 april 2011

portie couscous met 2 eetlepels rozijntjes laten wellen in kokend water. eetlepel yoghurt alvast uit de koelkast zetten.
in olijfolie fruiten: komijn, koriander, snufje kruidnagel, peper, asafoetida. toevoegen in heel kleine stukjes gesneden: spercieboontjes, wortel, venkel, aubergine. even fruiten, dan een klein beetje water er bij en gaarsmoren. eetlepel verse selderij en verse bieslook even meewarmen. paar olijven in kleine stukjes snijden en bij de yoghurt doen. couscous door de groenten, evt nog even op hoog vuur om overtollig water te laten verdampen. steeds een lepel bij de yoghurt doen en goed roeren (dan warmt de yoghurt langzaam op en gaat niet schiften)
warm of koud eten op een bedje van veldsla.
veldsla, selderij en bieslook kwamen vers van de tuin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: