Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

rijstpap met wortel, kokos en kardamom

Posted by chairemy op 2 april 2011

om mee te nemen in de thermosfles als licht avondmaaltje op mn werk:
handje witte basmati rijst koken in 1/4 liter melk en 1/4 liter water. zachtjes koken, regelmatig roeren, langzaam laten garen. 3 worteltjes in dunne plakjes toevoegen, handje fijngesneden verse kokos, theelpel kardamon, mespuntje kaneel. nog een kwartiertje koken.
het paste niet allemaal in de thermosfles, dus ik heb al even geproefd. verrukkelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: