Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

groene rijst met groentenpuree

Posted by chairemy op 31 maart 2011

basmatirijst koken. één blad chinese kool en een paar takjes koriander fijnsnijden (de kool net zo fijn als de kruiden) in een beetje ghee fruiten: komijn, mosterdzaad, koriander. kool er in met een beetje water gaarsudderen. korianderblaadjes er bij en rijst er door scheppen.

stukje courgette, fleskalebas en een kleiner stukje knolselderij in kleine stukjes snijden.
in zonnebloemolie fruiten: snufje asafoetida, snufje peper. groenten er bij, even aanfruiten en dan water er bij en gaarsudderen. mespuntje gerstmiso er door. pureren in de staafmixer. door de miso krijgt het een wat zilte smaak. je kunt evt ook zout gebruiken.

op het bord wat kokos over beide gerechten strooien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: