Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

gerst met wortel en courgette

Posted by chairemy op 8 maart 2011

omdat ik ’s avonds niet zoveel kooktijd had heb ik de gerst ’s ochtends al in water in de week gezet, daardoor was de gerst ’s avonds net zo snel gaar als rijst.

gerst koken. kruiden met een drupje zonnebloemolie, snufje zout, peper, komijn, koriander. winterwortel schrappen en in stukjes snijden, meekoken. stukje courgette in stukjes er bij. als alles gaar is van het vuur af en veel verse peterselie er door roeren. nog 10 minuutjes laten staan voor je gaat eten.

op basis van een recept in het grote Ayurveda handboek van Maya Tiwari (gerst-wortelsoep)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: