Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

rijst en bloemkool met bataatsaus

Posted by chairemy op 2 maart 2011

basmatirijst koken, 10 minuten voor het einde van de kooktijd kleine bloemkoolroosjes meekoken. een bataat (zoete aardappel) schillen, snijden en gaarkoken. fijnprakken. scheutje soja-cuisine erdoor, snuf zout, peper en 5kruidenpoeder. evt wat water erdoor, tot het een dikke saus is. over de rijst met bloemkool scheppen, veel verse koriander erover.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: