Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

tofu met salade

Posted by chairemy op 1 maart 2011

flink stuk tofu in kleine blokjes in droge pan op laag vuur langzaam laten bakken.
pluk rucola iets fijner snijden. stuk venkel zo fijn mogelijk snijden, paar takjes koriander en halve tomaat snijden en alles husselen. dressing erover van: theelepel sesamolie, appelazijn, appeldiksap, sesamzaad; halve theelepel garam masala, snufje asafoetida en zout, met een paar theelepels water. als de tofu lichtbruin en enigzins knapperig is, eetlepel tamari er over sprenkelen, nog even doorbakken en dan de tofu over de salade. licht en lekker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: