Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

kleurig rijst/mung-gerecht

Posted by chairemy op 24 februari 2011

volkoren basmatirijst en mungbonen wassen en samen koken. dat duurt ongeveer een half uur. halverwege de kooktijd blokjes winterwortel toevoegen en 1/2 theelepel 5kruidenpoeder, snuf zout en peper en theelepel ghee. na een half uur, als bijna al het vocht verdampt is 1/2 gesneden rode paprika en een flinke pluk gesneden postelein toevoegen. roerend even meewarmen. een schepje mango-chutney was lekker er bij geweest, maar ja, dat had ik niet in huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: