Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

pasta met andere rode saus

Posted by chairemy op 16 februari 2011

pasta koken.

in een beetje olijfolie fruiten: handje sperciebonen en een stengel bleekselderij, fijngesneden, beetje water er bij en even sudderen.
restje van de biet/pompoenpuree van eergisteren erdoor.(of nieuwe puree maken van gelijke delen rauwe biet en pompoen, in blokjes gaargekookt en gepureerd)
stukje verkruimelde zachte geitenkaas, halve avocado in stukjes, eetlepel ketchup, eetlepel ajvar erdoor roeren. peper en zout naar smaak.

verrassend lekker! in Ayurveda wordt aangeraden om weinig tomaat te eten. deze saus is een goed alternatief. door de ketchup krijgt het toch een fijne tomatensmaak. ik ga het recept over een paar weken uitproberen op mijn nichtjes, dan waarschijnlijk met wortel en mais en creme fraiche om de smaak iets milder te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: