Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

kikkererwten met veel groente

Posted by chairemy op 16 februari 2011

in zonnebloemolie asafoetida en veel komijn fruiten. paar snippertjes sjalot er bij, handje sperziebonen in stukjes, fijngesneden witte kool en wortel. met een beetje water gaarsmoren. paar scheppen kikkererwten, stukjes ananas, halve avocado in stukjes, eetlepel ajvar* erdoor.
op blaadjes kropsla.

*zie ingrediëntenpagina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: