Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

soep van pompoen en bieten

Posted by chairemy op 14 februari 2011

twee rauwe bietjes en een halve kleine pompoen schillen, in stukjes snijden, gaarkoken en pureren. in ghee fruiten: theelepel komijn, 1/2 theelepel koriander, 1/2 theelepel venkel, 1/4 theelepel mosterd, gemalen, snuf peper, snuf asafoetida. fijngesneden stukje prei en stengel bleekselderij toevoegen. door de puree doen, scheutje sojacuisine er door. indien nodig verdunnen met kokend water. zout naar smaak. met vers brood.

watertip: ik kook ’s ochtends altijd veel water en vul een thermoskan. zo heb ik door de dag heen direct heet water voor thee of voor bij het koken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: