Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

groene groenten met room en dadels

Posted by chairemy op 7 februari 2011

stukje prei, stukje courgette,kleine pastinaak, stengel bleekselderij snijden en even aanfruiten in ghee met asafoetida, 5kruidenpoeder*, peper en zout. deksel op de pan en op laag vuur laten garen (het vocht uit de courgette is daarvoor genoeg) scheutje soja-cuisine er door en een paar dadels in stukjes er over heen. serveren op een bedje van veldsla. met een verse volkoren boterham.

*zie ingrediëntenpagina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: