Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

nog iets zoals nasi

Posted by chairemy op 4 februari 2011

en meteen wat kliekjes groenten opgemaakt. samen met een preitje van de tuin, nu er geen vorst meer in de grond zit kon ik weer oogsten.
stukje knolselderij, winterwortel en rode paprika en en dunne prei kleinsnijden. stuk tahoe verkruimelen. klein stukje fijngesneden gember. alles samen bakken in zonnebloemolie. snufje garam masala, asafoetida, zout, peper en kerrie met een theelepel tamari en een eetlepel water tot een pasta roeren. door de groenten doen. gare rijst er door en een eetlepel tomatenketchup.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: