Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

Pompoen met seitan

Posted by chairemy op 21 januari 2011

in een beetje ghee komijn, nigella en asafoetida fruiten. blokjes pompoen er bij en even aanbakken, beetje water er bij en met deksel op de pan laten garen. stukjes seitan* er bij en iets knapperig bakken. veel verse koriander er door.
er bij: rucola met plakjes augurk en stukjes gedroogde mango. een leuk gezicht op het bord twee van die groen/oranje mengels bij elkaar 🙂

*seitan is een vleesvervanger gemaakt van tarwe. het wordt verkocht in potjes in zout water (houdbaar) en lijkt en voelt wat vlezig. te gebruiken in allerlei gerechten waarin je vleesgehakt of stukjes vlees zou gebruiken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: