Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

gerst met paksoi en bietenraita

Posted by chairemy op 20 januari 2011

gerst even roosteren in een droge koekenpan en dan gaarkoken. paksoi fijnsnijden en roerbakken in een beetje olie met een snufje peper en zout. de gare gerst even meebakken. eetlepel zonnebloempitjes en eetlepel kokos er door.

2 eetlepels volle yoghurt losroeren met een theelepel honing, snufjes asafoetida, kaneel, kardemom, citroengras en zout. bietje (rauw of gaar) raspen en toevoegen. even laten staan zodat de smaken goed intrekken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: