Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

pompoensoep met alle zes smaken.

Posted by chairemy op 19 januari 2011

voor 2 flinke kommen: halve kleine pompoen en grote winterwortel fijnsnijden, gaarkoken en pureren.
in ghee fruiten: struikje heel fijngesneden witlof en klein stukje bosui. theelepel gemalen komijn, theelepel 5kruidenpoeder, 1/2 theelepel geelwortelpoeder, 1/2 theelepel pippali (of peper) theelepel zout, snuf asafoetida met wat water tot een pasta roeren en toevoegen. even meefruiten. door de pompoenpuree doen, twee flinke eetlepels griekse yoghurt en een handje vol verse korianderblaadjes er door roeren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: