Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

bietjes met walnoot en alfalfa

Posted by chairemy op 20 december 2010

gekookte bietjes in blokjes snijden en warmen in een beetje ghee. peper, asafoetida en zout toevoegen. paar eetlepels walnoten in stukjes meewarmen. flinke pluk alfalfa kiemen er over.
met rijst wordt dit een complete maaltijd.

alfalfa is te koop, maar ook prima thuis te maken, op de ouderwetse manier op een pluk watjes. ik gebruik de kleine plastic doosjes van bessen of frambozen er voor, eerst op een kiertje zetten totdat het groen de deksel raakt, dan nog een paar dagen open. na een dag of 6 heb je heerlijke kiemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: