Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

kerriezuurkool met fruit en tofu

Posted by chairemy op 19 december 2010

handje zuurkool (gebruik goede kwaliteit die niet heel zuur is) iets uitknijpen en fijner snijden. stukje venkel fijnsnijden. zuurkool en venkel in ghee zacht fruiten. paar lepels water er bij, deksel op de pan en 10 minuutjes sudderen.
3 gedroogde abrikozen en twee eetlepels rozijnen even weken in warm water, abrikozen fijnsnijden, bij de groente doen.
1/2 theelepel kerriepoeder, snufje komijn, peper, koriander, venkel tot een papje roeren met een eetlepel tamari en wat water. bij de groente scheppen en even meebakken. eetlepel kokos er door. knapperig gebakken tofublokjes er door.
2 eetlepels romige yoghurt er door en smullen maar.

je kunt er rijst of een ander graan bij eten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: