Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

soep met mosterd en yoghurt

Posted by chairemy op 13 december 2010

als ik ’s avonds les moet geven eet ik vooraf graag een licht soepje. gepureerd wordt het nog gemakkelijker verteerbaar.
een struikje witlof, een klein handje wilde spinazie en een stukje knolselderij fijnsnijden en gaarkoken. pureren met de staafmixer. snufje zout er door.
ondertussen in de soepkom twee eetlepels yoghurt en een theelepel mosterd alvast op kamertemperatuur laten komen. de groentepuree er lepel voor lepel doorscheppen en doorroeren, zodat de yoghurt geleidelijk opwarmt en niet gaat schiften.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: