Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

Quinoa met romige groenten

Posted by chairemy op 8 december 2010

was de quinoa goed en kook gaar.
handje boontjes, stukje rode paprika in stukjes snijden.
in zonnebloemolie snufje mosterdzaadjes,fenegriekzaadjes en asafoetida even bakken, groenten er bij. even bakken, dan een beetje water er bij en met deksel op de pan gaarsmoren. schepje mais (uit pot) er door en scheutje haver-quisine (roomvervanger) indien nodig iets binden met sauspoeder (waar zout in zit), als het al dik genoeg is alleen een snufje zout er door. garneren met alfalfa en een paar kappertjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: