Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

Boerenkool met raita

Posted by chairemy op 7 december 2010

boerenkool en aardappels samen koken en stampen met een beetje boter en melk.
ondertussen een grote wortel raspen, overgieten met een klein beetje kokend water. paar eetlepels (niet zure) yoghurt er bij en losroeren, halve theelepel honing er door.
in ghee bakken: gemalen komijn (veel), koriander, peper, venkel (beetje), snufje geelwortel en asafoetida. eetlepel sesamzaad even meebakken. dan door het yoghurtmengsel roeren.
de raita in een kommetje op het bord naast de stamppot serveren. de kruiden helpen om de kool beter te verteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: