Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

rijstmelk met rozen

Posted by chairemy op 6 december 2010

ik schreef hier al eens over “andere melk”. vandaag maakte ik rijstmelk met rozenwater en honing. handje rijst met volle theelepel honing een paar uur weken in water, zo dat het net onder staat. fijnmalen met de staafmixer op hoge stand. eetlepel rozenwater er door. aanvullen met water tot een liter. nog een paar uur laten staan, af en toe doorroeren. evt zeven door een doek voor extra fijne melk. de rijstprut die overblijft kun je gebruiken in soep, koekjesdeeg of je bakt er een pannekoek mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: