Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

Zuurkoolstamppot met appelchutney

Posted by chairemy op 2 december 2010

aardappels koken en fijnprakken. Biologische zuurkool goed uitknijpen en door de aardappels scheppen. schuim en kruimels van het ghee maken er door. (of als je geen ghee gemaakt hebt doe je er een beetje roomboter door evt met wat geraspte jonge kaas)

mijn versie van appelchutney, nav een recept uit het boek Vedische Kookkunst: heel klein stukje sjalot fijngesnipperd fruiten in een beetje zonnebloemolie. 4 peperkorrels, 1 kruidnagel, stukje verse gember fijngesneden, snuf asafoetida, snuf zout erbij. 1 appel (goudreinet) in blokjes en stukje fijngesneden rode paprika er door. klein beetje water en even sudderen tot de appel zacht is, twee theelepels appelazijn er bij. van het vuur af verse korianderblaadjes er door scheppen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: