Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

lichte, romige pompoensoep

Posted by chairemy op 30 november 2010

stukje pompoen in stukjes gaarkoken. pureren in de staafmixer. handje vol tuinerwtjes (uit de vriezer) er door en even meekoken.
in ghee fruiten: asafoetida, komijn, koriander, peper. door de soep scheppen. snufje zout er bij. scheutje haver-cuisine (roomvervanger) er door. verse koriander er over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: