Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

rode soep met groene stukjes

Posted by chairemy op 24 november 2010

twee bietjes en een bataat schillen, in stukjes en gaarkoken in ruim water. (als je ’s avonds snel klaar wilt zijn kun je dit ook al ’s ochtends doen terwijl je zit te ontbijten) pureren in de staafmixer, beetje peper, asafoetida en garam masala er bij.
paar groene asperges en een stuk courgette in kleine stukjes, even op halfhoog vuur fruiten in olijfolie en bij de soep doen. Paar takjes fijngesneden selderij en een eetlepel verkruimeld gedroogd zeewier (ik wilde graag zeekraal, maar dat was er niet in de winkel). naar smaak zout toevoegen. verse zuurdesemboterham met roomboter er bij.

ik maakte een dubbele portie van de asperges en courgette, om de tweede helft morgen mee te nemen in een salade. Ondertussen ook nog de pasta voor de salade gekookt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: