Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

stamppot met knolselderij en rucola

Posted by chairemy op 22 november 2010

de laatste rucola van de tuin geplukt vandaag, waar het verstopt stond tussen de afgewaaide blaadjes.

twee grote aardappels en een stuk knolselderij in blokjes goed gaarkoken en pureren zonder vet, want er komt kaas door. snufje zout, komijn en asafoetida* er door.
handvol rucola wassen en iets kleiner snijden, grote pluk peterselie fijnsnijden, door de puree scheppen. kleine blokjes jonge kaas er door. paar zwarte olijven er bij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: