Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

rode kool met stoofpeertjes en tofu

Posted by chairemy op 21 november 2010

na een lange studie- en reisdag een licht maaltje:
stukje rode kool fijnsnijden en even fruiten in ghee met komijn. schepje sap van stoofpeertjes (die ik gisteren gemaakt had) er door. kwartiertje sudderen, indien nodig wat sap toevoegen. dan een flinke schep stoofpeertjes er door en even meewarmen.
erbij tofublokjes droog gebakken op laag vuur, op het laatst een beetje tamari er overheen gedruppeld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: