Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

gekke salade van restjes

Posted by chairemy op 21 november 2010

weinig tijd, late dienst en allemaal dingen in de koelkast die op moeten. dat werd dus salade gisteren. op tijd uit de koelkast gehaald op mn werk, zodat ie niet ijskoud was. de avocado had ik apart meegenomen (met de pit er nog in, zodat hij niet bruin wordt) en heb ik vlak voor het eten gesneden en er door gedaan.

pluk fijngesneden zuurkool, twee eetlepels cottage cheese, drie eetlepels gare adukiboontjes, 1/2 courgette in plakken even gegrild, afgekoeld en kleiner gesneden, pluk verse peterselie, pluk alfalfa kiemen, halve avocado in stukjes, schepje ajvar*, snufje zout en husselen maar. het smaakte goed en was lekker voedzaam.

*zie ingerdiëntenpagina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: