Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

stamppot met een kuiltje

Posted by chairemy op 17 november 2010

stamppot rauwe andijvie
blokjes quorn evt kleiner snijden, marineren in eetlepel water, eetlepel tamari, eetlepel zonnebloemolie 1/2 theelepel garam masala en dan zachtjes bruin bakken en door de stamppot scheppen.
in het kuiltje waar je vroeger jus in zou doen gaat nu een lekker fris hapje van:
plukje fijngesneden zuurkool, veel verse fijngesneden peterselie, kleine eetlepel ajvar*, grote eetlepel cottage cheese, door elkaar gemengd.

tip: bij de biologische winkel wordt echte zuurkool in kleine porties verkocht. lekker op brood, met kaas, mosterd of ajvar.

* zie ingrediëntenpagina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: