Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

rijst, bonen en veel groente

Posted by chairemy op 16 november 2010

rijst (restant van gisteren) opwarmen met wat ghee en een schepje postelein er door roeren en laten slinken. kruiden met snufjes peper, gember en zout.

spitskool, courgette en wortel fijnsnijden, even fruiten in wat olie, met deksel even laten smoren. schep witte bonen er bij (over van stamppot snijbonen/ witte bonen van zondag) en een eetlepel ajvar. verse peterselie er over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: