Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

goedgevulde pompoensoep

Posted by chairemy op 12 november 2010

de rest van de pompoen (nog een kleine helft) in blokjes, een grote aardappel in blokjes, gaarkoken, pureren.
ghee in de pan, daarbij versgemalen komijn, koriander, peper en 1 kruidnagel, even fruiten. dan paar fijngesneden snijbonen, stukje prei, handje zeekraal meefruiten.
stukje fijngesneden tempeh er bij.
groentemengsel door de pompoenpuree roeren. beetje zout toevoegen, maar niet te veel, de zeekraal maakt de soep ook al lekker zout.
verse boterham met roomboter er bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: