Chaire: Ayurveda blog

Een weg naar eenvoud en eerlijkheid: Ayurvedisch leven en eten

soort van nasi

Posted by chairemy op 10 november 2010

zonder kant en klaar kruidenmixen die bol staan van zout en smaakstoffen.
mengsel van volkoren en witte basmatirijst gaarkoken.
stukje spitskool, wortel, rode paprika en een paar snijbonen fijnsnijden. stukje tempeh fijnsnijden. roerbakken in sesamolie met een eetlepel sesamzaad.
mespuntje kerrie, mespuntje garam masala, snufje zout, snuf asafoetida, theelepel tamari en twee eetlepels water door elkaar roeren. door de groente roeren en even meebakken. eetlepel ketchup erdoor.
gare rijst (met wat vocht) er door en even meebakken. pluk alfalfakiemen er over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: